Tarieven

Geen onduidelijke afrekening, maar een helder tarievensysteem mag u verwachten van Factuurarchief. Eén maandelijks basistarief en een vaste prijs per verzonden factuur, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begin direct met besparen

U betaalt het vaste lage maandtarief van € 10,00 per maand en € 0,19 voor elke factuur. Wist u dat een traditionele factuur gemiddeld € 1,00 kost, als gevolg van materiaal- en arbeidskosten? U bespaart dus al snel met Factuurarchief.
• Overtuig uzelf en bekijk onze rekenvoorbeelden

Onze tarieven op een rij

Vaste kosten € 10,00 per maandabonnement.
Variabele kosten € 0,19 per verzonden factuur.

Heeft u al een 'opstartkit'?

U krijgt gratis de beschikking over software om te werken met Factuurarchief. Om van start te gaan met Factuurarchief, betaalt u alleen setupkosten. Wij zorgen ervoor dat de vormgeving van de factuur die u via Factuurarchief verstuurt identiek is aan het origineel. Ook regelen wij alles voor u in, zodat u meteen startklaar bent. Voor deze set-up rekenen wij € 295,00.
• Vraag direct de gratis plug-in aan

Maak gratis kennis met Factuurarchief

Voor toegang tot uw archief kunt u gratis en vrijblijvend een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen via de knop demo-account in maak gratis kennis met Factuurarchief aan de rechterzijde van deze pagina.
direct inloggen
Wachtwoord vergeten?
koppelingen
Koppelingen
maak gratis kennis met Factuurarchief
Een voorbeeld-Factuurarchief bekijken? Vraag een gratis demo-account aan.