Veiligheid

Uw gegevens verstuurt en archiveert u volkomen veilig via Factuurarchief. Terwijl u zelf onbeperkt en gemakkelijk toegang hebt tot uw facturen. Dat spreekt voor zich.

Veilig facturen aanmaken

Voor het opstellen van uw facturen gebruikt u uw eigen, vertrouwde facturatieprogramma. U blijft dus werken op de voor u bekende wijze. Makkelijk en wel zo prettig.

Veilig facturen verzendklaar maken

Uw facturen zijn gereed? U hoeft alleen op de knop te drukken om ze te verzenden. Factuurarchief maakt automatisch een bestand van de facturen. Bijvoorbeeld als PDF, XML of JPG. Alle facturen die u verstuurt met factuurarchief, worden standaard voorzien van een elektronische digitale handtekening. Dit geeft uw klant zekerheid dat de factuur authentiek is en niet is gewijzigd door kwaadwillende.

Veilig facturen verzenden

We versturen uw facturen via een van onze goed beveiligde servers. Is de server in ons datacentrum tijdelijk niet beschikbaar, dan ontvangt uw klant de factuur gewoon via de server in een ander datacentrum. Uw facturen komen daardoor altijd direct bij de juiste persoon terecht.

Veilig facturen archiveren

Alleen gemachtigden hebben toegang tot uw factuurarchief. En om uw gearchiveerde facturen te bekijken, maakt u gebruik van een beveiligde code die alleen u kent. Uiteraard is ook de verbinding met onze server gecodeerd (encrypted).

Zekerheid met back-ups

We bewaren uw facturen standaard 10 jaar. Gegarandeerd, want dankzij ons back-upsysteem kunnen gegevens niet verloren gaan. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat zich een storing voordoet in onze server.
direct inloggen
Wachtwoord vergeten?
koppelingen
Koppelingen
maak gratis kennis met Factuurarchief
Een voorbeeld-Factuurarchief bekijken? Vraag een gratis demo-account aan.